Voetbal spelletjes

Voetbal spelletjes speel je natuurlijk op onze website! Volkssport nummer 1 van Nederland is goed vertegenwoordigd op spelen.nl. Schiet lekker tegen een bal en scoor een hattrick. Lukt het jou wel om wereldkampioen te worden met het Nederlands Elftal? Kies hieronder je favoriete voetbal spelletjes en start direct! We wensen je een goede wedstrijd.

Online voetbal spelletjes

Op spelen.nl hebben we een breed scala en online voetbal spelletjes. Probeer de wereld titel te veroveren in World Cup met het Nederlands Elftal of speel je liever met BraziliĆ« of Spanje?  Schiet vrije trappen raak in Free Kick of knal alle penalty's raak met Penalty Challenge. Houd je meer van strategische voetbal games, speel dan het spel Memo Tactics. Alle spellen zijn gratis te spelen en je hoeft niet in te loggen.

Gratis voetbal spelletjes

Op spelen.nl vind je meer dan 1000 voetbal spelletjes. Word Wesley Sneijder, Messi of Ronaldo en scoor alle goals! Word jij de held van het toernooi? Schiet jij de penalty's net zo hard als Johan Neeskens? Koppel je account met je Facebook profiel en laat een review achter bij voetbal spelletjes die jij leuk vindt! Kies hierboven een van de leuke spellen en start direct. We wensen je veel plezier.